LOGITECH ULTIMATE EARS 200VI IPAD (ITLOTABEARS200V)

Online niet meer beschikbaar, informeer voor de stock bij uw specialist.

Dit artikel wordt niet meer verkocht via de online shop. Klik hier voor alternatieve producten of neem contact op met ons voor meer informatie.

Contacteer ons

top

Uitgebreide omschrijving van LOGITECH ULTIMATE EARS 200VI IPAD (ITLOTABEARS200V)

Deze headset heeft een mooie klank en wordt geleverd met oorkussentjes in vijf maten die comfortabel passen, ook in kleine oren. Bovendien heeft hij een ingebouwde microfoon en bediening op de draad zodat u telefoongesprekken kunt aannemen zonder ook maar iets te missen.

Gemaakt voor iPad, iPhone en iPod.

Deze hoofdtelefoon is gecertificeerd om aan Apple-prestatiestandaarden te voldoen. U kunt er dus zeker van zijn dat de hoofdtelefoon compatibel is met uw iPad, iPhone of iPod.

Bediening op de draad.

Met bediening op de draad kunt u telefoongesprekken opnemen met slechts één druk op de knop, van nummer wisselen en het volume aanpassen, en dat alles zonder uw iPhone® of iPod® uit uw zak te halen.

Zachte oorkussentjes in vijf maten.

Met vijf paar zachte siliconen oorkussentjes in de maten XXS t/m L hoeft u zich geen zorgen meer te maken over een goede pasvorm, zelfs niet als u kleine oren hebt.

Eenvoudig, stijlvol.

U kunt direct naar uw muziek luisteren. Sluit gewoon uw headset aan en vind uw flow.

Mooie geluiden.

Deze headset heeft een mooie klank en is ontworpen voor getrouwe geluidsreproductie; zo wordt het makkelijk om van uw muziek te genieten.

Ideaal voor audio.

Werkt met iPhone, gemaakt voor iPod en is compatibel met BlackBerry® met een aansluiting van 3,5 mm. Ook compatibel met geluidsbronnen met een aansluiting van 3,5 mm.

Telefoongesprekken + muziek.

U hebt geen tweede headset nodig; u geniet van gedetailleerd geluid, heldere telefoongesprekken en geluidsisolatie, zowel voor muziek als telefoongesprekken.

Sublieme akoestiek.

Afgesteld door dezelfde ingenieurs die de aangepaste oortelefoons hebben ontworpen waaraan 's werelds beste artiesten op tournee de voorkeur geven - voor professioneel geluid.

Duurzaam, zweetbestendig ontwerp.

Of u nu sport of door de stad loopt, uw headset is ontworpen om vocht en slijtage te trotseren.

Geluidsisolatie.

Dankzij het geluidsisolerende ontwerp wordt achtergrondruis onderdrukt en bent u degene die naar uw muziek luistert - niet degene naast u.

Beschermend opbergdoosje.

Het opbergdoosje op zakformaat beschermt uw headset als u onderweg bent.
top

Wijzigen - Technische specificaties - LOGITECH TABEARS200V Hoofdtelefoon


top

Reviews

Er zijn nog geen reviews voor dit product.


Schrijf als eerste een review
top

Schrijf een beoordeling